Home
Over onszelf
Repertoir
Agenda
Foto's
Aankondigingen
Recensies
Gastenboek
Contact

Welkom bij ZOKANTOOK

Wij  zijn  “ZOKANTOOK”, een muziekgroep uit Vlissingen die op dit moment bestaat uit 6 personen.

Na onze start in 2006 is: “ZOKANTOOK “ uitgegroeid tot een veelzijdige muziekformatie die graag aansluit bij diverse festiviteiten en speciale gelegenheden.

De samenstelling is in de loop der jaren wel enigszins gewijzigd.

Daar waar we begonnen met 5 dames en 5 heren, zingen we nu met 2 dames en 2 heren en worden we door 2 muzikanten begeleid.

Bij onze start werd de begeleiding verzorgd door één heer op mondharmonica en gitaar, maar dit is inmiddels uitgebreid met een bassist (gitarist) Ook is er percussie bijgevoegd, door middel van een Cajon (ritmebox) Dit maakt de groep compleet en net weer even anders.

We onderscheiden ons door een specifiek repertoire van bekende popsongs en liedjes uit onder meer de jaren 60 tot heden, onze uitzonderlijke begeleiding en het enthousiasmeren van het publiek op de manier zo als alleen “ZOKANTOOK” dit kan.

Ons repertoire vernieuwt ieder jaar.

 

Bezetting:       

Dimphy Brunke  ( zang )
Janneke Wijnands   ( zang )
Cees de Ridder   ( zang en muzikaal leider ) 
Rinus Sakko   ( zang/Cajon ) 

 

Begeleiding:

Lidus Willeboordse ( gitaar/mondharmonica )
Ad Elshout( basgitaar/Trompet) 

 

Onze optredens:

Naast de optredens tijdens korenfestivals en in zorginstellingen is: “ZOKANTOOK” ook te boeken in een intieme akoestische setting, bijvoorbeeld tijdens een diner en/of receptie.Hierdoor wordt het optreden net iets puurder en gevoeliger waardoor alle nummers nog meer tot hun recht komen.

Dat wij niet mogen klagen over belangstelling komt tot uiting in het aantal optredens wat zo jaarlijks gemiddeld op 18 ligt.Op vele avonden, middagen in diverse plaatsen in de provincie zijn wij graag geziene gasten.

“ZOKANTOOK“ is de juiste formatie voor diverse gelegenheden en wij hopen dan ook nog vele jaren muziek te mogen maken tot plezier van ons zelf, maar vooral voor het publiek, daar wij de mensen uit de dagelijkse sleur willen halen door hen een fijne middag en/of avond te bezorgen.

Naast de genoemde optredens is: “ZOKANTOOK” ook te boeken in de kerstperiode. We hebben een compleet programma met sfeernummers en uiteraard zijn daar een aantal kerstnummers bij.

Kortom:

“ZOKANTOOK” is de formatie voor vele gelegenheden.

                     Onze taak, is uw vermaak

 

 

Top
Copyright © 2016 De Vlissingse Muziekgroep Zokantook  | Laatste update 04-08-2022